Kirjaudu
Jäsennumero:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Uutiset

19.05.2007 klo: 11:34
Elokuun turnausmatka
Espoon Blues osallistuu 14. vuotuiseen Marski Cupiin Mikkelissä. Turnaus pelataan perjantaina 10.8. ja lauantaina 11.8. Mukana on Bluesin lisäksi Jokerit, Jukurit ja Pelicans.Blues Fan Club on päättänyt järjestää turnausmatkan kyseiseen turnaukseen.Pakettiin kuuluu bussikuljetus Mikkeliin ja takaisin, kaksi yötä paikallisessa Cumulus-hotellissa sekä pääsyliput otteluihin. Mikkeliin matkustetaan perjantaina, ensimmäinen peli on perjantai-iltana. Finaali tai surullisen kuuluisa pronssiottelu on lauantai-iltana. Espooseen palataan sunnuntaina.Hinnasto on seuraavanlainen:110 euroa, jos hotellissa kolmen hengen huoneeseen.

120 euroa, jos hotellissa kahden hengen huoneeseen.

170 euroa, jos hotellissa yhden hengen huoneeseen.Ei-jäseniltä hinta on 15 euroa enemmän. Huomioithan, että jäsenhinta edellyttää jäsenyyden kaudelle 2007-2008, joten tulevan kauden jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen turnausta.Ilmoittautumiset ja tiedustelut joko sähköpostitse fanimatkat@bluesfanclub.net tai puhelimitse fanimatkapuhelimeen 040 5723553.

Alle 18 v. huoltajan kanssa.Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 20.7. Se on myös viimeinen maksupäivä.Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Kannattaa siis toimia ajoissa.

Muut kategorian uutiset: