Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

13.05.2015 klo: 14:01
Bluesin lohko CHL:ssä

Jääkiekon Mestareiden liigan eli Champions Hockey Leaguen lohkoarvonta pidettiin tänään Prahassa. Blues arvottiin lohkoon 6 yhdessä HC Litvinovin (Tsekki) ja Grenoblen (Ranska) kanssa. Lohkovaiheen ottelut alkavat 20. elokuuta ja päättyvät 6. syyskuuta. Jokainen joukkue pelaa neljä ottelua, kaksi kotona ja kaksi vieraissa. Jokaisen lohkon kaksi parasta etenevät playoff-vaiheeseen. Mestareiden liigan finaali pelataan kerrasta poikki-menetelmällä tiistaina 9. helmikuuta 2016.

HC Litvinovin kokoonpanossa pelasi päättyneellä kaudella monta mielenkiintoista pelaajaa. Jiri Slegr, Jakub Petruzalek, Kamil Piros ja Martin Rucinsky lienevät aika monelle tuttuja nimiä. Vielä ei ole varmuutta, jatkavatko kaikki myös ensi kaudella, eli tulevatko he pelaamaan Bluesia vastaan.

Grenoblen kokoonpanossa ei ollut tällä kaudella kovin montaa tuttua nimeä. Yorick Treille kävi kääntymässä HIFK:n paidassa viiden ottelun verran kaudella 2002-03 ja on toki vakiokasvo Ranskan maajoukkueessa. Muuten Grenoblen nimilistalta on vaikea löytää tunnettuja nimiä, ehkä 90 NHL-ottelua vyölleen saanut Eric Chouinard on joillekin tuttu.

Muut kategorian uutiset: