Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

26.11.2015 klo: 18:49
Gameworn-pelipaitoja Huuto.netissä

#BluesinPuolesta-liike on kerännyt nyt reilut 6700 allekirjoitusta, joiden joukossa on erittäin paljon entisiä ja nykyisiä jääkiekkotähtiä, viihdevaikuttajia sekä muita julkkiksia. Olemme saaneet viestimme kuuluviin lähes jokaiseen maan valtamedioista ja onkin selvästi huomattavissa, että Bluesin ympärillä on viime aikoina ollut aiempaa positiivisempi pöhinä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tilanne olisi edelleen hälyyttävä. Taloutta ei saada kuntoon pelkillä allekirjoituksilla vetoomuksessa. On tehtävä konkreettisia tekoja niin Bluesin toimistolla, kuin tämän kannattajaliikkeen parissa.

Ensimmäiset vaiheet meidän osaltamme näkyvät ottelulippujen myyntinä espoolaisissa kauppakeskuksissa sekä Huuto.netissä myynnissä olevina gameworn-pelipaitoina. Pelipaitoja tulee myyntiin kaiken kaikkiaan kolme eri erää, joissa kussakin on erittäin hienoja ja upeita paitoja myynnissä. Mikä hienointa, kaikki paitojen myynnistä saatu tuotto ohjataan suoraan Bluesin joukkueen tukemiseen!

Huutokaupattavana olevat gameworn-paidat löydät täältä. Lähtöhinta oli kaikissa paidoissa 100 € ja huutokauppa jatkuu 1.12. klo 22:00 saakka. Seuraava erä tulee Huutoon hieman myöhemmin. Ilmoitamme siitä jälleen erikseen.

Muut kategorian uutiset: