Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

18.09.2016 klo: 23:11
Jäsenkirje ja jäsenmaksulasku kaudelle 2016-2017

Kauden 16-17 jäsenmaksulaskut on lähetetty. Laskun mukana myös alla oleva kirje.

 

Hyvä jäsenemme,

 

Blues Fan Club ry perustettiin vuonna 1992 (silloin nimellä Kiekko-Espoo Fan Club). Toimintamme tarkoituksena on tukea espoolaista jääkiekkoilua ja sillä tiellä yhdistys jatkaa myös kaudella 2016-2017, vaikka viimeaikaiset tapahtumat ovat tuoneet suuria muutoksia espoolaisen jääkiekon seuratoimintaan etenkin edustustasolla.

 

Blues Fan Club ry:n vuosikokouksessa 16.8. hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Heidi Liukkonen ja hallitukseen 8 muuta jäsentä. Järjestäytymiskokouksessa 30.8. hallituksen työt jaettiin seuraavasti:

 

-Puheenjohtaja ja jäsenasiat: Heidi Liukkonen

-Varapuheenjohtaja ja tiedotus: Maaria Hytönen

-Sihteeri: Anna-Maria Tarvainen

-Rahastonhoitaja: Jonne Saarinen

-Blues Juniors -yhteyshenkilö: Essi Kosonen

-Fanipiste: Minna Laitinen ja Tuula Vauhkonen

-Fanimatkat (liput, bussit, ilmoittautumiset): Tuula Vauhkonen

-Tapahtumat: Enni Sahlsten

-Fan News: Viivi Rönnberg

 

Katsomotoiminnasta ja fanimatkojen valvonnasta vastaavat toistaiseksi kaikki hallituksen jäsenet. Lisäksi hallituksen ulkopuolella tietoliikenneyhteyksiä hoitaa Petteri Laine.

 

Hallituksen yhteystiedot: fanclub@bluesfanclub.net, jasenasiat@bluesfanclub.net tai etunimi.sukunimi@bluesfanclub.net, puhelin 040 573 2553 ja kannattajamatkat 040 572 3553. Meidät löytää netistä www.bluesfanclub.net ja Facebookista www.facebook.com/bfcespoo (BFC – Espoolaisen jääkiekon kannattajayhdistys). Huomiothan, että vanhat Facebook-sivumme eivät valitettavasti enää toimi. Facebookissa meillä on myös ryhmä, jossa sovimme esim. kimppakyydeistä peleihin. Ryhmä löytyy nimellä BFC Menot ja Meiningit.

 

Vuosikokouksessa päätettiin pitää yhdistyksen jäsenmaksut ennallaan:

- Talouden ensimmäinen jäsen 20 €  

- Talouden seuraavat jäsenet 10 € 

- Talouden seuraavat jäsenet (alle kouluikäiset) 5 €

Talouden ensimmäisen jäsenen jäsenmaksu aina 20€ iästä riippumatta.

 

Kaudella 2016-2017 Blues Fan Club ry seuraa ja tukee Espoo Unitedin ja Blues Juniorsien toimintaa. Yhdistyksen hallitus on ollut aktiivisesti yhteydessä sekä Espoo Unitedin että Blues Juniorsin edustajiin yhteistyömahdollisuuksien kartoittamiseksi. Aktiiviset jäsenet ja vapaaehtoiset määrittelevät, missä suhteessa toiminta jakautuu näiden välille. Toiveita ja ideoita voi ehdottaa esimerkiksi sähköpostitse, Facebook-sivuillamme tai vinkkaamalla fanipisteellä.   

 

Kannattajamatkoja Espoo Unitedin peleihin järjestetään sopivina päivinä, kun lähtijöitä on riittävästi. Alustava suunnitelma: TUTO 14.9.2016, LeKi 2.12.2016, SaPKo 10.12.2016, Peliitat 3.2.2017, KeuPa 18.2.2017, TUTO 3.3.2017. Blues Juniorsin nuorten SM-liigan vieraspeleihin lähdemme viimeistään pudotuspeleissä. Jos jäsenistö toivoo matkaa aiemmin, sellainen/sellaisia järjestetään varmasti.

 

Jäseneduistamme tiedotamme kauden aikana yksityiskohtien varmistuessa lisää, mutta alennus kannattajamatkoista, muutaman kerran kaudessa ilmestyvä FanNews-lehti sekä alennus fanituotteista ( -10%) on jo.

 

Kauden aikana yhdistyksen hallitus voi kutsua koolle ylimääräisen yhdistyksen kokouksen, jossa käsitellään Blues Fan Club ry:n nimenmuutosta vastaamaan paremmin yhdistyksen nykyistä toimintaa. Ajatuksena on vaihtaa yhdistyksen nimi sellaiseksi, ettei se olisi suoraan sidoksissa tiettyyn jääkiekkoseuraan.  Ehdotuksia uudesta nimestä otamme erittäin mielellämme vastaan. Yhdistyksen nimi muutetaan vain, jos 3/4 kokouksessa paikalla olevista jäsenistä kannattaa sitä. Voimme siis tulevaisuudessakin jatkaa Blues Fan Club ry:nä, jos jäsenistömme näin haluaa.

 

Jääkiekko Espoo Oy:n konkurssin ja Espoo United Oy:n perustamisen myötä espoolaiset kiekkokannattajat ovat vahvasti kahtiajakautuneita. Surutyö on kesken, ja miesten edustus-kiekkojoukkueen puuttuminen korkeimmalta sarjatasolta on tilanne, jota moni kannattaja ei ole joutunut kokemaan. Kauden 2015-2016 vaikeuksissa meistä kannattajista tuli tiivis, taisteleva ja vahva yhteisö, johon oli ilo ja kunnia kuulua! Blues Fan Club ry:n hallitus esittää nyt mitä nöyrimmän pyynnön kaikille, jotka kerran ovat Espoota ja Bluesia rakastaneet ja rakastavat edelleen: ei tahrata sitä tunnetta ja paloa, jota saimme viime kaudella kantaa. Jokaisella - ihan jokaisella - on yhtäläinen oikeus tehdä oma, henkilökohtainen ratkaisunsa omasta intohimostaan, ajan- ja rahankäytöstään liittyi se sitten Espoo Unitediin, Bluesin nuoriin tai johonkin aivan muuhun. Se, mihin suuntaan jatkamme matkaa, ei koskaan tule poistamaan yhdessä kuljettua tietä. Kunnioitetaan sitä ja toisiamme. Kiitos.

 

Tämä kirje on lähetetty kaikille kauden 2015-2016 jäsenmaksun maksaneille henkilöille. Jatkossa käytämme vain uutta jäsenrekisteriä, joten jättämällä jäsenmaksun maksamatta huolehdit siitä, ettemme jatkossa lähetä sinulle postia.

 

Terveisin, Blues Fan Club ry:n hallitus

Muut kategorian uutiset: