Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

02.03.2017 klo: 19:52
Ehdota uutta nimeä ja osallistu jäsenkyselyyn

Ehdota BFC:lle uutta nimeä ja osallistu jäsenkyselyyn! Ehdotusten kesken arvomme Espoo Unitedin kaulahuivin ja mukin yhdistyksen vuosikokouksessa.

Kyselyyn osallistut sähköisesti BFC:n nettisivuilla (http://bluesfanclub.net/extra/kysely.php) tai hallilla kevään otteluiden aikana paperimuodossa. Syötä ensin jäsennumerosi ja sukunimesi lomakkeeseen, jotta pääset kyselyyn. Jäsennumero löytyy jäsenkortistasi. Jos et tiedä jäsennumeroasi, voit kysyä sitä jasenasiat@bluesfanclub.net.

Nimiehdotuksista hallitus valitsee muutamia vaihtoehtoja vuosikokoukseen, ja näiden pohjalta tehdään päätös nimimuutoksesta. Samassa kokouksessa käsitellään myös sääntömuutosehdotusehdotukset, jotta saamme yhdistyksemme säännöt ajantasaisisiksi ja vastaamaan nykyistä lainsäädäntöä. Vuosikokouksessa paikalla olevien jäsenien tahto siis ratkaisee, millä nimellä ja millaisilla säännöillä etenemme kohti tulevia jääkiekkokausia! Asiasta tiedotetaan lisää kevään mittaan! Lisätietoja asiasta saa hallitus@bluesfanclub.net.

bluesfanclub.net
 

Muut kategorian uutiset: