Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

13.06.2018 klo: 19:14
Vuosikokouksen anti

Tiistaina 12.6.2018 järjestettyä vuosikokousta edelsi Ami Rubinsteinin ja Kim Hirsovitschin puheenvuoro, jossa he esittelivät Suomi-sarjassa kaudella 2018-2019 pelaavan Kiekko-Espoon toiminta-ajatusta ja suunnitelmaa. Puheenvuoron ja keskustelun jälkeen paikalle jäivät vain yhdistyksen jäsenet ja pidettiin sääntömääräinen vuosikokous.

Kokouksen kiinnostavin päätös oli, että kaudella 2018-2019 Espoon Kiekkokannattajat ry lähtee tukemaan Kiekko-Espoota Suomi-sarjassa. Tämä ei sulje millään tavalla pois kaikkien espoolaisten joukkueiden kannattamista ja esimerkiksi kotiottelutempaus / kannattajamatka Bluesin A-nuorten SM-Liigaotteluun on täysin mahdollinen, jos kiinnostus vain on riittävän suurta. 

Kauden 2018-2019 jäsenmaksut päätettiin pitää entisellään: Talouden ensimmäinen jäsen 20e, talouden muut jäsenet 10e ja alle kouluikäiset muut jäsenet 5e. 

Espoon Kiekkokannattajat ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Heidi Liukkonen. Jäseniksi Maaria Hytönen, Sari Kähkönen, Petteri Laine, Minna Laitinen, Jonne Saarinen ja Tuula Vauhkonen. Varajäseniksi valittiin Katja Rajala ja Viivi Rönnberg.

Muilta osin pakka on vielä pahasti auki, emmekä osaa sanoa mitä tapahtuu: mutta sen uskaltaa jo luvata, että Espoonlahden jäähallin lehtereillä ja ympäri Suomen jäisten pyhättöjen kaikuu ensi kaudella Kiekko-Espoo -huudot ja niitä huudetaan sonnustautuneena siniseen, valkoiseen ja keltaiseen. Sillä onko sotisopa Kiekko-Espoon, Bluesin, Espoo Unitedin tai minkä tahansa junnujoukkueen ei ole mitään väliä: Me olemme se mistä me tulemme ja meidän joukossamme jokainen historia (lyhyt tai pitkä) on yhtä arvokas! Tervetuloa mukaan!

Liittymään pääset täällä https://www.espoonkiekkokannattajat.fi/fcweb2017/?sivu=yhdistys&alasivu=jaseneksi. (GDPR:n takia vanhat jäsenrekisterit on tuhottu. Viime kauden jäsenmaksun maksaneet ovat toki edelleen rekisterissä ja heille lähetetään lasku jäsenmaksusta normaalisti. Jos haluat palata jäseneksi ja varmistaa saavasi vanhan jäsennumerosi takaisin, pääsee vähimmällä, jos löydät vanhan jäsenkortin, katsot numeron siitä ja lähetät viestiä.)

VÄRILLÄ EI OLE VÄLIÄ, KUNHAN SE ON SININEN!

Muut kategorian uutiset: