Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

01.07.2018 klo: 19:18
Kesäkirje

ESPOON KIEKKOKANNATTAJAT KESÄKIRJE

”Muutoksen maailmassa yksi asia on muuttumaton: taukoamaton muuttuminen.” (Herakleitos, noin 535 eaa -475 eaa)
Herakleitos oli kreikkalainen, mutta yhtä hyvin tyyppi olisi voinut olla espoolainen jääkiekkoihminen. Espoolaisen edustuskiekon rinnalla 25 vuotta kulkenut yhdistys on nähnyt tämän neljännesvuosisadan aikana vaikka mitä: järisyttävän upeita aallon harjoja ja synkkääkin synkempiä pohjamutia. Oli sitten lintu tai kala, niin upea on ollut reissu! Ja lupaavalta näyttää nyt myös matkamme jatko.

Vielä joku kuukausi sitten mietittiin, että pistetään yhdistys nyt toviksi telakalle. Ei ollut espoolaista miesten edustuskiekkoa, jota lähteä tukemaan. Sitten meihin oltiin yhteydessä, että pyritään rakentamaan joukkuetta Suomi-sarjaan Kiekko-Espoon nimellä. Tästä haluttiin kuulla lisää. Tapaamisessa puhuttiin suoraan: näiden vuosien aikana on kuultu niin paljon sontaa ja kaivauduttu ylös niin syvistä lantakasoista, että moni karjankasvattaja jää kakkoseksi. Lisäksi haluttiin varmistaa, ettei tarkoituksena ole tehdä kannattajayhdistyksestä lyömäasetta hiekkalaatikolle, jossa keskitytään pöllimään naapurin pojan BJR -merkkistä kaivuria, sen sijaan, että leikitään omalla K-E -merkkisellä puskutraktorilla. Uskokaa pois: sinne hiekkalaatikkoon mahtuu leikkimään sovussa. Tapaamisen perusteella homma näytti lupaavalta, uskottavalta ja rehelliseltä.

Kun sopivasti sitten juuri Espoon Kiekkokannattajien vuosikokouksen kynnyksellä Kiekko-Espoo sai lisenssin Suomi-sarjaan, niin tulostettiin uudet toimintasuunnitelmat: Meillä on (taas) uusi alku, uusi joukkue, sama (joskus väsynyt, mutta aina palava) sydän! Ihanaa! Upeeta! Mahtavaa! Ei Suomi-sarjassa vielä tajuta mikä niiden katsomoihin iski :) Kannattajapuolella tavoite on (Erkki Rajamäen aikanaan antaman esimerkin mukaan), että ”EKI käskee!”

JÄSENMAKSUT KAUDELLA 2018-2019

Jäsenmaksut päätettiin vuosikokouksessa säilyttää ennallaan, eli talouden ensimmäisen jäsenen jäsenyys maksaa 20e ja seuraavien 10e/hlö, alle kouluikäiset jäsenet 5e/hlö (talouden ensimmäinen jäsen iästä riippumatta 20e).

Facebookissa kannattaa ottaa Espoon Kiekkokannattajat -sivu seurantaan ja jos myös vieraspelit tai muu yhdessä touhuaminen kiinnostaa, niin liity myös Espoon Kiekkokannattajat Tienpäällä -ryhmään. Myös nettisivuamme www.espoonkiekkokannattajat.fi päivitetään aina, kun uutta asiaa on.

ESPOON KIEKKOKANNATTAJIEN HALLITUS KAUDELLA 2018-2019:

Puheenjohtaja ja jäsenasiat                         Heidi Liukkonen

Varapuheenjohtaja ja sihteeri                       Maaria Hytönen

Rahastonhoitaja                                          Jonne Saarinen

Kannattajamatkat                                        Tuula Vauhkonen

Katsomotoiminta                                        Minna Laitinen

Tekninen osaaminen                                   Petteri Laine

Sometus                                                    Viivi Rönnberg (varajäsen)

Monitoiminaisina toimivat lisäksi hallituksen jäsen Sari Kähkönen ja varajäsen Katja Rajala.

Oletettavissa ja työnalla on, että Espoon Kiekkokannattajien vastuu joistakin vapaaehtoistoimin hoidettavista tehtävistä tulee olemaan ensi kaudella merkittävä. Erittäin kiitollisina otamme vastaan apua, tekijöitä ja toimijoita. Tiedotamme erilaisista tarpeista ja tehtävistä heti, kun jotain tiedämme, mutta jos koet, että voisit meille ja Kiekko-Espoolle suoda aikaasi ja työpanostasi, niin voit jo nyt laittaa viestiä osoitteeseen info@espoonkiekkokannattajat.fi ja kertoa, että olisit kiinnostunut auttamaan (yhteystietojen lisäksi voit kertoa jos sinulla on vaikka hygieniapassi / kokemusta kassatyöskentelystä / käytössä oma auto / asut ihan hallin vieressä / järjestyksenvalvoja kortti / osaat tehdä tosi hienoja ilmapalloeläimiä / osaat käyttää ompelukonetta / ihan mitä vaan mieleen tulee)… Tätä hommaa tehdään lennossa! Nyt ei pelata Liigaa, tai edes Mestistä, vaan Suomi-sarjaa: opetellaan, kokeillaan, mogataan joku juttu, pyydetään anteeksi ja yritetään uudestaan.

Rakennetaan tämä yhdessä!

CAMIN TRIBUUTTIOTTELU

Camilo Miettinen on koko espoolaisen jääkiekkoilun ruumiillistuma, ikoni ja esikuva, jota seurata. Elokuun alussa Cami ja me kaikki, saamme vihdoin mahdollisuuden hyvään tapaan saattaa Cami espoolaisessa jääkiekossa pelaajapuolelta toimijapuolelle tribuuttiottelussa, jossa Kiekko-Espoo kohtaa Espoo All Starsin! Kannattajilla on työnalla tuohon Tribuuttiotteluun erilaisia ”juttuja” ja tässäkin apu kelpaa! Laita viestiä info@espoonkiekkokannattajat.fi jos haluat / pystyt olemaan mukana Tribuuttiottelun järjestelyissä.

SUOMEN CUP

Elo-syyskuussa pelataan Jääkiekon Suomen Cup, jossa Kiekko-Espoo on mukana. Kiekko-Espoon ottelut alkavat 2.kierroksella, joka pelataan 29.8-2.9. Lisää infotaan pelipäivien ja -paikkojen selvittyä.  

KANNATTAJAMATKAT

Mahdollisesti ainoana Suomi-sarja joukkueena Kiekko-Espoolle järjestetään ihan virallisia kannattajamatkoja (tietty!). Lisäksi kuljemme peleihin paljon omilla kyydeillä (liity Facebookissa Espoon Kiekkokannattajat Tienpäällä -ryhmään, niin näet). Yhteiset bussimatkat toteutuvat silloin kun lähtijöitä on riittävästi ja bussi kannattaa ottaa.

Alustava Kannattajamatkakalenteri:

pe 21.9.2018        Haukat – Kiekko-Espoo (Järvenpää)

la 27.10.2018      Pyry – Kiekko-Espoo (Nokia)

la 24.11.2018      Titaanit – Kiekko-Espoo (Kotka)

la 1.12.2018        Hunters – Kiekko-Espoo (Porvoo)

su 20.1.2019        FOPS – Kiekko-Espoo (Forssa)

Näiden lisäksi bussilla tehtäviä kannattajamatkoja on suunniteltu seuraavasti: la 20.10. Karhut – Kiekko-Espoo (Pori) / pe 30.11. HC IK – Kiekko-Espoo (Kaarina) / la 12.1.2019 D-Kiekko – Kiekko-Espoo (Jyväskylä).

Esimerkkinä yhdessä toteutuvasta omatoimimatkasta Tuplareissu 6.10. Hokki – Kiekko-Espoo (Kajaani) ja 7.10. Laser – Kiekko-Espoo (Oulu), jonne on siis lähdössä isompi porukka omilla kyydeillään (lento/juna Kajaaniin, jossa yövytään, sunnuntaina junalla Ouluun, josta pelin jälkeen lentäen/junalla kotiin).

Muut kategorian uutiset: