Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

26.08.2018 klo: 21:29
Runkosarjan kannattajamatkat

Kauden alku lähestyy ja on aika laittaa kalenteriin vieraspelien kannattajamatkat. Alustavasti matkoja on suunniteltu runkosarjassa 5 kpl, mutta enemmänkin järjestetään jos lähtijöitä löytyy riittävästi.

Matkaan lähdetään Espoonlahden hallilta, kyytiin pääsee myös reitin varrelta esim. Länsiväylän varrelta Ison Omenan pysäkiltä. Matkan hintaan sisältyy kuljetus ja ottelulippu. Matkojen hinnat määräytyvät kustannusten mukaan. Viime kausilla Mestiksessä otteluliput olivat ilmaisia, mutta Suomi-sarjassa ottelulippujen hinnat vaihtelevat. Ottelulipuissa on erilaisia alennusryhmiä, jotka aiotaan tällä kaudella ottaa huomioon, eli ilmoittautuessa kannattaa sanoa jos saattaa olla oikeutettu erikoishintaiseen lippuun (toki erityisryhmätkin vaihtelevat paikkakunnittain), mainitse siis ainakin ikä (jos matkaan lähtee alaikäinen), jos olet opiskelija, varusmies, eläkeläinen tai työtön, niin selvitämme oletko oikeutettu erikoishintaiseen lippuun. Lipun todellinen hinta huomioidaan suoraan matkasi hinnassa. Matkat ovat AINA yhdistyksen jäsenille 10 € edullisempia kuin muille. Kannattaa siis liittyä jäseneksi!

pe 21.9  Järvenpää

la 27.10  Nokia

la 24.11 Kotka

la 1.12 Porvoo

su 20.1 Forssa

Ilmoittautumiset kotiotteluissa fanipisteelle (kulmassa A-katsomon alapuolella) tai viestillä numeroon 040 572 3553 (puhelimeen vastataan arkisin 17-21, viikonloppuna 10-21). Tarkemmat tiedot matkoista löytyvät yhdistyksen nettisivuilta ko.matkan tiedoista tai facebookista ko.matkan tapahtumasta.

Järjestettyjen bussireissujen lisäksi kannattajat reissaavat vieraspeleissä omatoimisesti  mm. lokakuun alkupuolella on kannattajia lähdössä Kajaaniin ja Ouluun. Näistä reissuista lisäinfoa facebookin Espoon Kiekkokannattajat tien päällä –ryhmässä https://www.facebook.com/groups/778698685567097/?ref=bookmarks

Lähde mukaan kannustamaan !

Muut kategorian uutiset: