Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

27.02.2019 klo: 08:00
Pieni tietopaketti Suomi-sarjan pudotuspeleistä

Suomi-sarjan Play-Offit pelataan paras viidestä, eli kolmella voitolla jatkoon. Ottelun päättyessä tasan pelataan kahdenkymmenen minuutin jatkoeriä 5vs5 systeemillä ratkaisuun saakka. Pelitapa on siis muuten sama kuin Liigassa ja Mestiksessä paitsi että sarja katkeaa jo kolmeen voittoon. Puolivälierien voittajat etenevät välieriin, mutta niiden jälkeen ei finaalia eikä pronssiottelua pelata vaan välierien voittajat menevät Mestiskarsintaan, jossa runkosarjassa paremmin sjoittunut kohtaa Mestiksen jumbon ja heikommin sijoittunut Mestiksen toiseksi viimeisen. Karsinnat pelataan paras seitsemästä ja aloitetaan Mestisjoukkueen kotiottelulla.

Suomi-sarjan mestari on runkosarjassa paremmin sijoittunut välierän voittaja. Toisin sanoen Espooseen Suomi-sarjan mestaruus voi tulla vain jos Hokki ei etene Mestiskarsintaan.

Kiekko-Espoo pelaa siis puolivälierissä HC Indinas Kaarinaa vastaan. Pelipäivät ovat seuraavat:

Tarvittaessa

Välierät pelataan seuraavasti

  • TI 12.03.2019
  • TO 14.03.2019
  • LA 16.03.2019

Tarvittaessa

  • SU 17.03.2019
  • TI 19.03.2019

Lihavoidut ottelut ovat Kiekko-Espoon kotiotteluita mikäli joukke pelaa välierissä.

Kuka sitten tulisi Kiekko-Espoota vastaan välierissä:

  • Jos Hokki häviää oman sarjansa tänään Jyväskylässä pelattavan paikallisottelun voittajaa vastaan on Kiekko-Espoon vastustaja D-Kiekko tai Riemu.
  • Sikäli kun Hokki oman sarjansa voittaa tulee Kiekko-Espoota vastaan toiseksi huonoiten runkosarjassa sijoittunut välieräjoukkue. Se on Hunters mikäli porvoolaiset voittavat oman sarjansa JHT:ta vastaan. Jos taas JHT pudottaa Huntersin, menevät Kalajokilaiset Hokkia vastaan ja Kiekko-Espoon vastustaja on Pyry - FPS -sarjan voittaja.

Muut kategorian uutiset: