Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

09.09.2021 klo: 22:15
Kesäkirje 2021

ESPOON KIEKKOKANNATTAJIEN KESÄKIRJE 2021

 

Jo toinen hyvin erikoinen syksy edessä!

 

Vuosikokous pidettiin tänäkin vuonna koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti vasta elokuussa ja halukkailla oli myös etäosallistumismahdollisuus. Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus ja päätettiin esimerkiksi jäsenmaksuista. Tärkeimmät yhdistyksen asiat on koottu tähän kirjeeseen, joten toivottavasti jaksat lukaista loppuun. Muistutuksena, että koronatilanne vaikuttaa varmasti edelleen kaikkeen, joten tiedämme yllättävän vähän ja pyrimme varautumaan (lähes) kaikkeen.

 

Kukaan ei taaskaan tiedä varmasti pystytäänkö kausi aloittamaan ajoissa, eikä varsinkaan onko yleisöllä asiaa paikanpäälle. Ajat ovat edelleen epävarmat, oudot ja nyt jo toisen korona vuoden porskutellessa kohti loppuaan: täysin erilaiset kuin toivoisimme Mestiksessä olevan. 

 

Tuntuu vaikealta löytää tsemppisanoja: vakuuttaa, että kyllä se siitä! Kyllä kotipeleihin päästään ja vieraspelitkin odottaa nurkan takana! Sitä toivotaan, toivotaan ja toivotaan! Toisinaan epätoivo kuitenkin puristaa rintaa: kuinka kauan uusi Kiekko-Espoo tai me kannattajat jaksetaan roikkua ”Muka-elämässä, muka-jääkiekkokannattajina, muka-peleissä”, elämä on ruudussa (tai CMorella), ei elettynä. Ja sitten taas  päätökset eivät ole toistaiseksi meidän käsissämme, sitten kun/jos taas ovat: meillä jokaisella on mahdollisuus välittää ja toimia annettujen ohjeiden ja suositusten mukaan. Kun katsomoihin päästään, niin vetoamme teihin ihan jokaiseen, että noudatetaan pilkulleen annettuja ohjeita ja sääntöjä. 

 

Kannattajamatkoja ei päästy viime kaudella tekemään kuin kaksi ihan alkukaudesta. Hallitus teki päätöksen käyttää yhdistyksen varoja poikkeuksellisena aikana suoraan joukkueen tukemiseen seuraavin keinoin kaudella 2020-2021:

- Ostimme Mestis Playon-paketin 1000 €

- Lunastimme 2 kpl Kiekko-Espoon Kivikova-kumppani paketteja 250 €

- Hankimme Kiekko-Espoo Naiset kannatustarroja 500 €

- Ostimme Kiekko Espoo vs. Covid ottelulippuja 1000 €

- Osallistuimme nimi kaukalon laitaan -kampanjaa Espoon Kiekkokannattajat -nimellä 39 €

 

Tiedotamme tälläkin kaudella toiminnasta nettisivuilla (www.espoonkiekkokannattajat.fi) Facebookissa ja Instagramissa kannattaa myös ottaa Espoon Kiekkokannattajat seurantaan jo koronatilannepäivitysten takia. Jos vieraspelit, tai muu yhdessä touhuaminen tulee mahdolliseksi ja kiinnostaa, niin liity Facebookissa myös Espoon Kiekkokannattajat Tienpäällä -ryhmään. Lisäksi meillä on Espoon Kiekkokannattajien jäsenpuhelin puh. 040 5732 553 ja Kannattajamatkapuhelin puh. 040 5723 553. Puhelimiin voi laittaa tekstareita ja soittaa klo 17 jälkeen arkisin. 

 

JÄSENMAKSUT KAUDELLA 2020-2021

Jäsenmaksut päätettiin vuosikokouksessa säilyttää ennallaan, eli talouden ensimmäisen jäsenen jäsenyys maksaa 20e ja seuraavien 10e/hlö, alle kouluikäiset jäsenet 5e/hlö (talouden ensimmäinen jäsen iästä riippumatta 20e).

 

Hallituksen tehtävien jako
- Puheenjohtaja ja jäsenasiat Heidi Liukkonen
- Varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja Jonne Saarinen
- Kannattajamatkat ja sihteeri Tuula Vauhkonen
- Tietoliikenne ja netti Petteri Laine
- Katsomotoiminta Minna Laitinen
- Viestintä ja sometus Johanna Alanen-Potinkara
Monitoimihenkilöinä toimivat lisäksi hallituksen jäsenet Sari Kähkönen ja Maaria Hytönen sekä varajäsenet Harri Tiensuu ja Otto Lindstedt.


KANNATTAJAMATKAT

Kannattajamatkojen osalta tilanne on koronan takia täysin auki. Seuraa nettiä ja somea, kerromme aina, heti kun tiedämme.

 

Jos mahdollista, niin tavallisten kannattajamatkojen lisäksi toiveena, että päästään tekemään vaikka muutamakin yönylireissu johonkin kauas (todennäköisesti omatoimireissuina, jolloin yhdistys voi maksaa esim. sisäänpääsyliput mukana oleville jäsenille)...

 

HENGENPELASTAJALIIGA

Espoolaiset osallistuvat Mestiksen ja Veripalvelun verenluovutuskampanjaan ja leikkimieliseen kisaan muita Mestisjengejä vastaan. Kaudella 2020-2021 verta luovutettiin Liigassa yli 1200 kertaa, Kiekko-Espoo tuli Liigassa viidenneksi 52 luovutuskerralla. Tällä kaudella tarkoitus tietenkin parantaa sijoitusta selvästi! Pyritään kauden aikana mahdollisuuksien mukaan asian tiimoilta tempaisemaankin, mutta jos käyt verenluovutuksessa (tai tunnet jonkun joka käy), niin sanothan ilmoittautumisen yhteydessä haluavasi liittyä verenluovutusryhmään nimeltä Kiekko-Espoo. Kiitos, kun luovutat! Lisätietoja hengenpelastajaliigasta löydät osoitteesta https://mestis.fi/fi/mestis/hengenpelastajaliiga

 

Sinisin kiekkoterveisin,

Espoon Kiekkokannattajat ry:n hallitusHUOM! Jos haluat jatkossa kirjeen ja laskun sähköisenä, niin pääset tekemään valinnan nettisivuillamme, kohdan “omat tiedot”-alta tai laittamalla sähköpostia osoitteella jasenasiat@espoonkiekkokannattajat.fi

 

Muut kategorian uutiset: